VS Purku Oy

Turkulaista purkupalvelua pitävillä periaatteilla

Työskentelymme on aina asiakasta ja ympäristöä kunnioittavaa

VS Purku Oy:n kokenut ja osaava henkilöstö yhdessä monipuolisen kaluston kanssa muodostavat olennaisen osan purkupalvelun toteutusta. Yhtä tärkeitä tekijöitä ovat asiakaslähtöinen toimintatapa ja ympäristöystävällisyys. Nämä edellä suoritamme erilaisia purkutöitä Turusta pitkin Suomea – lue lisää töistämme sekä toimialueistamme ja hyödynnä ammattilaistemme osaaminen!

Asianmukainen kierrätys on meille kunnia-asia

Purkamisesta syntyvät materiaalit ja jäte lajitellaan ja kierrätetään säädösten mukaan. Huolehdimme eri metallien ja puujätteen uudelleen kierrätyksestä ja muiden kierrätyskelpoisten materiaalien jatkojalostukseen toimituksesta. Lajittelemme kaiken purkujätteen ja varmistamaan uudelleen kierrätettävien materiaalit päätymisen jatkojalostukseen kaatopaikkasijoituksen sijaan. Kuulumme ELY-keskuksen ylläpitämään jätekuljetusrekisteriin.

Puretun betonin ja tiilen jalostamme omalla tuotantolaitoksellamme CE-hyväksytyksi betonimurskeeksi, hyötykäytettäväksi maanrakennukseen. Pystymme kierrättämään 98 %:sti kaiken purkumateriaalin! Kun lajitteluun ja purkumateriaalin kierrätykseen kiinnittää huomiota, lopullisen jätteen määrä vähenee huomattavasti jokaisen purku-urakan yhteydessä.

Näin purkupalvelu toimii

  • Kun jätät tarjouspyynnön meille, otamme sinuun yhteyttä, jotta voimme sopia sopivan ajan purkukohteen katselmukselle. Suoritamme paikanpäällä tapahtuvan katselmuksen, jotta voimme antaa paikkaansa pitävän tarjouksen ja aikataulun purkutyön toteutukselle.
  • Saat VS Purku Oy:ltä kirjallisen tarjouksen, josta ilmenee kaikki sovitut seikat – hinta, aikataulu, purkutyön laajuus ja erikoisvaatimukset.
  • Teemme kanssasi kirjallisen sopimuksen ja suoritamme purkutyön sopimusta noudattaen.
  • Kun purkutyö on valmis, pidämme loppukatselmuksen työmaalla, jotta voit varmistua työn laadusta. Tämä tapahtuu oman laadunvarmistusjärjestelmämme mukaisesti, jolla tarkastamme, että kaikki työt tehdään ISO 9001 -standardin mukaisesti. Katselmuksen yhteydessä käymme purku-urakan kohta kohdalta läpi.
  • Olemme sinuun yhteydessä myös purkutyön aikana, ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä, kun laadukkaasti toteutetulle purkupalvelulle on tarvetta! Olemme valtakunnallinen, iso toimija, jolla on ollut kunnia urakoida useille asiakkaille vuosikymmenten varrella.

Petri Alander

Scroll to Top